Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

Over Fit Earth

Livestream lessen vanwege CORONA

april 2020
 

Sinds 19 maart zijn we gestart met de Live-streaminglessen. Hieronder lees je fijne, mooie reacties van onze lesvolgers.

 

*Hatha Flow Yoga
Net als iedere keer was de les van Gordana fantastisch. Heb met plezier mee gedaan en leek dat ik in de zaal was met haar. Ze had ook extra voorbereid voor de situatie van nu. Was ook verrassend dat de kleine kast en de vaas achter haar was, zo kreeg ik het gevoel van de vertrouwde yogazaal... groetjes Shanaz

*Barre Fusion
Heel professioneel en voelde net zo fijn als echt “live”, maar zou willen dat het niet nodig was op deze manier... Colette

*Yin Yoga
Fijne les (!), mooie oefeningen, goede uitleg,
Super dat Monique dit doet ( en jullie!), hoop dat jullie ermee doorgaan!..Colette

*Body Fit
Het was supergoed! Beeld geluid muziek helemaal prima! Het is natuurlijk niet hetzelfde als gewoon in de studio maar dit is echt goed en fijn. Voldoende motiverend ook hoor. Ik doe toch net wat meer dan als dat ik zelf een training doe
Tot de volgende les. Monique

*Body Fit
Ik vond het super dat jullie dit zo hebben georganiseerd. Vooral als deze situatie langer gaat duren zal dit een zeer waardevolle bijdrage voor ons allen zijn om de tijd goed en gezond door te komen. Kinderziektes horen bij een nieuwe opstart..Munerya

*Hatha Flow Yoga
Ik heb de les met veel plezier gevolgd. Niet live maar later dezelfde dag. Gestreamd naar tv. Prima beeld, geluid. Heb t als een fijne les ervaren!
Doe graag mee met de les van morgen...Martine

* Essentrics
Ik vond het een fijne les. Geluid van Yvette was oké, muziek minder goed te horen. Het was bijna een gewone les, goede uitleg en motiverend (met af en toe ‘goed zo’ alsof ze ons zag). Dus volgende week wil ik weer meedoen en misschien ook wel met andere lessen.
Heel fijn dat jullie dit zo doen! Bedankt en groet Yolanda

*Essentrics
geluid - prima, was goed verstaanbaar
manier van lesgeven - zoals ik gewend ben van de lessen van Roel, nl. uitstekend
beeld - heel goed
voldoende motiverend - absoluut, ik wil graag in conditie blijven en dan is dit (live stream) toch de ideale oplossing in deze bange/barre tijden !! Maudy   

Wat zeggen mensen over Fit Earth? 
September 2019

Af en toe vragen we onze leden hoe ze zich voelen bij Fit Earth. Dit zijn enkele van hun reacties.

 

"Er heerst hier een prettige sfeer, iedereen kent elkaar. Ik was eigenlijk geen sportschooltype, maar hier voel ik mij thuis". 

 

"De plek is fantastich, mooi uitzicht op het water en een mooie yogastudio. Ik doe twee keer per week een yogales. Ik kom hier echt even tot rust".

"Ik vind het aanbod verassend veelzijdig. Je kan pittige trainingen doen, maar er is ook yoga en pilates. Ik ben fan van Essentrics, wat een fijne feel good les is dat! Met geweldige docenten"

 

"Ik ben gestart met fast fit. Dat was echt precies wat ik nodig had. Na een tijd helemaal niets te hebben gedaan, begon ik aan de 6 weken. Ik was erg verrast om te merken hoe snel je effect ziet. Dat stimuleerde om door te gaan. ik doe nu al meer dan een jaar trouw mee met body fit".

 

"Ik heb een hele carriere gemaakt bij Fit Earth. Ik begon met Pilates en Qigong. Inmiddels ben ik fan van de intensieve 30 minuten circuittrainingen en heb vorige zomer zelfs meegedaan met de bootcamp."

 

"Ik ben fan van de body fit trainingen. Door mijn werk en gezin heb ik vaak weinig tijd, maar die 30 minuten zijn heel goed op te brengen."

 

"Het is fijn dat dat er een flexibel rooster is. Als het een keertje niet kan op m'n voorkeursdag, kan ik altijd wel een andere les doen op een andere dag!".

 

"Fit Earth zorgt voor rust en balans"

Na een periode dat ik veel was afgevallen, zocht ik rust en regelmaat in mijn nieuwe gezonde leefwijze. Fit Earth was de laatste ontbrekende schakel. Sinds ik er 2 keer per week sport, voel ik me goed. Voor het eerst in jaren heb ik mijn leesstijl weer onder controle. De twee fitnessavonden zorgen voor een perfecte afwisseling van mijn hardloop trainingen. Fit Earth maakt waar wat het belooft: mensen helpen balans te vinden door het lichaam in beweging te brengen en het hoofd tot rust. Fit Earth is geen dertien in een dozijn sportschool. Door de vriendelijke en persoonlijke aandacht van de fitnesscoaches en de rust in de fitnesszaal, voelde ik me direct thuis.

Eigenaresse Fay is oprecht in je geinteresseerd en probeert je waar nodig te motiveren. Niet met spierballentaal, maar leuk en relaxed. Fit Earth ademt die aangename sfeer. En juist dat maakt sporten iets om naar uit te kijkenen niet iets waar je elke keer tegenop ziet. Een gezonde vanzelfsprekendheid in plaats van een drempel.

Pascal, Haveneiland, 18 februari 2015.

 

"Nooit gedacht dat bewegen zo'n positieve invloed heeft op je welbevinden"

Gisteren belde Fay, de eigenaresse en lifecoach me op. Ze vertelde dat ik al twee jaar lid ben en daarom ben ik nu premium lid. Leuk om daarmee gefeliciteerd te worden en ik krijg nog korting ook. Twee jaar geleden meldde ik me min of meer impulsief aan. Ik heb geen sportschool verleden, was eigenlijk nog nooit eerder een sportschool binnengestapt. Fay adviseerde me na een uitgebreide intake om in een groepje te gaan. "Dat stimuleert, je werkt aan een doel en je krijgt instructie". Ik dacht daar heel anders over. Een groepsles?.Nee hoor, ik doe liever wat alleen. Zo begon ik met de fitness apparaten en de fiets. Een keer per week, maar al gauw was de lol eraf, ik wilde stoppen. Ik geloof dat Fay dat doorhad, want ze sprak me aan en begon weer over een groepje. "Het is echt wat voor je, probeer het maar gewoon!". Nu doe ik al zeker een jaar groepslessen. Zelfs drie keer per week! En een groepsles is best wat voor mij. Ik ben uiterst tevreden met Fit Earth, goede lessen, leuke mensen, goede sfeer en een prima lifecoach!

Nooit gedacht dat ik me met zoveel plezier zou kunnen richten op bewust bewegen!  Ook nooit gedacht dat bewust bewegen zo'n goede invloed heeft op je welbevinden. Fit Earth is een aanrader!
J.S., Zwanenbloemlaan, 31 jan 2015.

 

"Het aanbod aan lessen is gevarieerd"

Wat ik prettig vind aan Fit Earth is een combinatie van factoren. Het is lekker dichtbij, zodat ik er zo ben. De sfeer is prettig en er is een goed lesaanbod met fijne docenten. Ook de lestijden komen mij goed uit. Ik doe graag lessen, want dan ga ik verder dan wanneer ik in mn eentje sta te trainen en ik vind het prettiger. De eigenaresse is er vaak en geeft me altijd een soort aardige maar niet opdringerige aandacht.Zij heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik een van de zovele nummers ben die er zijn om geld aan te verdienen, zoals ik dat wel van andere sportscholen ken. Het aanbod aan lessen is gevarieerd. Ik doe - op dit moment nog als enige man- Zumba (heftig), spinning, powerpump en mindfulness. Geest, spieren, conditie en coördinatie, inspanning en ontspanning. Ik voel me stukken beter, al ben ik soms na een les een paar uur wel helemaal áf. DOEN!." 

Martin, Erich Salomonstraat, 7 januari 2013. 

 

"De sfeer bij Fit Earth vind ik heerlijk"

"Eind oktober 2012 lid geworden van Fit Earth na een uitgebreide intake met een lifecoach. Sindsdien fanatiek aan het fitnessen na 20 jaar niet te hebben gesport. De sfeer bij Fit Earth vind ik heerlijk. Lekker relaxed, geen bodybuilders voor de spiegel, geen keiharde muziek. Kortom een plek waar ik me thuis voel en me niet hoef te schamen voor mijn figuur of conditie. Als het lukt ga ik 3 keer in de week maar het liefst zou ik elke dag even gaan.”

M.R, Steigereiland, 12 december 2012.

 

"Geen gedoe met gewichten"

“Wat een heerlijke nieuwe sportschool met uitzicht over het water aan de ene kant en een mooie tuin aan de andere kant! Lekkere thee (gratis) en een gezellige leeshoek, maar vooral een heel fijn circuitje om al je spieren goed te trainen, zonder gedoe met gewichten verstellen aan ingewikkelde apparaten. Snel even in en uit en toch echt wat gedaan hebben! Fijne vlotte Pilates en Bodyshape lessen gevolgd. Goed vol te houden en toch merkbaar de volgende dag... ”

Mireille, Mattenbiesstraat, 6 december 2012.

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl