Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

"Sporten is fun!"

Fit People for a Fit Earth

 

Een wereld met vitale en gelukkige mensen
Wij zetten ons in voor een wereld waar mensen balans vinden in aandacht voor zichzelf, voor anderen en onze maatschappij. Ons team helpt je bij het vinden van balans, door je lichaam in beweging en je hoofd tot rust te brengen. Met persoonlijke aandacht en een prettige sfeer zetten wij ons in voor een wereld met vitale en gelukkige mensen. 

 

Mind, body & soul
Wij bieden met Fit Earth een plek om regelmatig aandacht te geven aan je mind, body & soul. Ons trainingsaanbod richt zich op de mens als geheel. Dit betekent dat we aandacht geven aan zowel je lichamelijke als mentale fitheid. Onze coaches stimuleren je om bewegen een natuurlijk onderdeel van je leven te maken en helpen je om je innerlijke balans te hervinden.

 

Samen sporten voor een betere wereld
Fit Earth wil op verschillende manieren een gezonde en sportieve samenleving bevorderen. Dit doen we door ons aanbod van fitness, groepslessen en workshops. Daarnaast organiseert Fit Earth regelmatig acties waarmee we ons sportief inzetten voor een gezond en sociaal IJburg.
Sporten verbindt en sociale betrokkenheid draagt bij aan een gelukkig leven. Zo zorgen we samen voor een wereld met vitale en gelukkige mensen.

 

Bekijk ons aanbod


Ontmoet ons team

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl