Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

We support you to balance your life

Fit Earth is een sport- en lifecoachcentrum op IJburg. Wil je weer meer energie krijgen en fitter worden?.
Bij ons werk je aan je lichaam, maar je brengt ook je hoofd tot rust.

 

Onze kracht

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht en kleinschaligheid.
Sporten wordt leuk doordat je je bij ons meteen thuis zal voelen. We vinden het belangrijk dat je goed wordt begeleid in het sporten en na afloop ben je welkom voor gratis thee en koffie. Verder hebben we een zeer gunstige prijs-kwaliteits verhouding.


We zijn een Yogastudio en Sportschool onder een dak, voor de prijs van één.

Persoonlijke aandacht, kleine groepen

Bij ons krijg je echte, oprechte aandacht en begeleiding.
Omdat we met kleine groepen werken, kunnen onze docenten iedereen goed in de gaten houden en als je er behoefte aan hebt, krijg je persoonlijke instructie bij de uitvoering van de oefeningen. 

Onze locatie

Fit Earth ligt op een prachtige plek, met uitzicht op het water.
We hebben twee studio's.

De Body & Mind Studio waar we Yoga, Pilates en Essentricslessen geven.
Deze ruimte is licht en ruim, er is een grote spiegel over de lengte van de zaal en voorzien van een lichtverende sportvloer. Vanuit deze ruimte heb je uitzicht op een goed onderhouden mooi ingerichtte binnentuin.
In deze zaal kunnen 16 mensen, maar we werken gemiddeld met 6-9 deelnemers in een les. Zodoende heeft iedereen genoeg plek en ruimte tijdens de les en direct contact met de docent.

 

In het Body Fit Center vind je van alles om te werken aan je kracht en conditie.
Je hebt de beschikking over gebruiksvriendelijke fitnesstoestellen en allerlei leuke losse fitness materialen om verschillende oefeningen te doen.
Ook deze ruimte is licht met rondom ramen, met prachtig uitzicht op het water. 
Er is een multifunctionele ruimte waar we small group trainingen geven. We zijn de afgelopen jaren ons gaan specialiseren in de korte maar krachtige Body Fit (functionele) 30 minuten trainingen.
Daarnaast hebben we ook een paar andere trainingen: Spinning, Power Pump, Zumba en Kickbox.
De groepen zijn tussen de 3-6 mensen.
 

Onze ruimtes zijn voorzien van mechanische klimaatbeheersing. Zo sport je in de zomer lekker koel en in de winter behaaglijk warm. We hebben ook een geavanceerd luchtverversingssysteem. Elke 10 minuten wordt er gefilterde zuurstofrijke lucht de ruimte in geblazen, zodat je nooit in ademnood raakt, hoe intensief je ook sport.
Ook helpt het tegen onaangename geurtjes, allemaal aspecten die de beleving tijdens het sporten positief beinvloeden.
  

Inspirerende groepslessen en docenten

Wij geloven in de kracht van samen sporten. Dat maakt het leuker en houdt je gemotiveerd. Onze docenten zijn goed opgeleid en zullen je helpen en begeleiden naar een fit lichaam in een gezonde geest.
Ons team is hecht en betrokken bij de leden, bij de buurt, bij elkaar. 
Veel van onze docenten hebben een pittige baan als consultant, manager, adviseur. Of ze hebben een carriere switch gemaakt waarbij sport hun uitlaapklep is. Met hun leefstijl zullen ze u inspireren om ook voor jezelf te kiezen en te werken aan je kracht en souplesse.

CHECK een kort PROMOFILMPJE 

 

Specials

Onze specials zijn bijzondere trainingen die los staan van het abonnement. Ze duren meestal een aantal weken. Zowel leden als niet-leden kunnen zich hiervoor inschrijven. Niet leden kunnen deelnemen zonder lidmaatschap en er zijn ook geen inschrijfkosten.

 

Ook Lessen voor de Jeugd!

We hebben ook lessen voor de jeugd.
Centraal staat dat de kids na school hun energie op een sportieve manier kwijt kunnen. Ze leren hun eigen kracht kennen, hun conditie verbetert en ze krijgen meer zelfvertrouwen. Zie de verschillende kids trainingen hiernaast, onder specials.

 

Fitness

In onze fitnesszaal staan gebruiksvriendelijke fitnesstoestellen om in een kort tijdsbestek je volledige lichaam te trainen. Onze coaches helpen je graag met een persoonlijk trainingprogramma.

 

Personal training en life coaching

Bij ons kun je ook kiezen voor een persoonlijk traject waarin je met personal training en/of lifecoaching werkt aan je fysieke, mentale en emotionele vitaliteit.

 

Lesrooster 

 

Word lid!

Kijk hoe je lid kan worden onder het menu 'lidmaatschap'.

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl