Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

Kies Voor Jezelf Cursus

Druk, druk, druk. We willen van alles en we moeten zoveel. Ons werk, ons gezin en sociale leven. Je wil aan alle verwachtingen voldoen, maar je wordt steeds sneller moe. Je vergeet bijna bij jezelf stil te staan. Terwijl het juist als je druk bent, zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen.

 

Anti-stress training

In de anti-stress training leer je je emoties en stress beter de baas te zijn. We gebruiken westerse en ­oosterse trainingsmethoden in combinatie met ­lifecoaching. Je krijgt inzicht in wat echt belangrijk voor je is en waar je energie van krijgt. Al snel voel je je fitter, energieker en meer in balans. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

 

Trainer/coach
Fay ten Berge is de oprichter van Fit Earth. Haar missie is om mensen te helpen de uitdagingen van het drukke en hectische leven beter aan te kunnen. Naast directeur van Fit Earth is ze al bijna 30 jaar als projectmanager en consultant actief in gebiedsontwikkeling. Als gescheiden moeder runt ze in haar eentje het huishouden met haar 2 kids.
Ze zorgt ervoor dat ze in balans blijft en ook leuke dingen doet met vrienden en familie.
In de cursus die ze zelf heeft ontwikkeld, gebruikt ze ondermeer coachingstechnieken, maar ook haar eigen levenservaring. 

 

Cursusdagen
De curus vindt plaats op een woensdagochtend, een vrijdagmiddag of zaterdagmiddag.
De eerstvolgende cursus start op 4 september.

 

Aanmelden

Meld je nu aan voor deze training, bestaande uit 6 dagdelen in een periode van 3 maanden. Wij nemen spoedig contact met je op.
Mail naar info@fitearth.nl voor een gratis intake gesprek.

 

Cursus kosten
De cursus kost € 900 voor particulieren.
Voor bedrijven is het bedrag ex btw.

Nu een mooie korting!

Vanwege Corona is de cursus tijdelijk via een livestream. We bieden de cursus nu tijdelijk aan voor € 600
Je krijgt dus een korting van € 300.
Bovendien gaan we als daar behoefte aan is, specifiek in op de bijzondere omstandigheid die de Corona pandemie met zich meebrengt. We zullen de gevolgen die je persoonlijk ondervindt onderzoeken en bespreken en je helpen om daarmee om te gaan. 

 

De cursus vindt plaats op een woensdagochtend, vrijdagmiddag of zaterdagmiddag. Bij de intake kijken we wat jou het beste uitkomt.

Anti Stress Training
     

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl