Nieuwsbrief

Fit Earth stuurt regelmatig updates per e-mail. Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, lezingen en workshops?

The Challenge!

Wat doe jij om je zo goed mogelijk immuun te zijn tegen virussen en infecties? Hoe zorg je ervoor dat je weerstand zo hoog mogelijk is ?
 
Elke dag een ommetje verhoogt je weerstand.
Wist je dat beweging ook een positieve invloed heeft op de mentale gezondheid? Het zorgt voor een betere stemming en vermindering van stress. Regelmatig bewegen kan zelfs angst en depressieve klachten verminderen. Dus elke dag een ommetje is niet alleen goed om je lichaam in beweging te houden, maar het is ook heel goed voor je hersenen!
 
Laat jij je humeur bederven door het Corona virus en de lockdown of maak je van deze periode gebruik en zorg je goed voor jezelf? Het Corona virus houdt de hele wereld in de greep. Alles is weer dicht, we moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Hoe ga jij daarmee om?
Oprichter van Fit Earth, Fay ten Berge haalt voordeel uit deze situatie, door goed voor zichzelf te zorgen. Ze doet mee met een 21 dagen Immuun Boost Challenge. Haar doel is om gezonder te eten.
 
Fay eet 21 dagen geen geraffineerde koolhydraten en weinig vlees. Ze eet vooral fruit en groenten. Ze vast tussen 19 uur savonds en 11 uur s'ochtends en drinkt geen koffie, thee en alcohol. Haar doel is om haar eetpatroon te verbeteren, eten wat ze echt nodig heeft in plaats van eten wat ze lekker vindt. Fay zegt zelf dat ze een suiker verslaving had. En daar wil ze vanaf. Ze wil nog voor 2021 haar lichaam een flinke boost geven.
 
Ze leert nieuwe gewoonten en nieuwe gerechten. Koud afdouchen, elke ochtend een verse selderijsap en smoothies garneren met superfoods. Dat is een greep uit deze immuunboost. Volg haar gedurende deze 21 dagen.
 
Check op Facebook/Fay ten Berge: 
>>LINK FACEBOOK FAY<<
Check video's op YouTube/FitEarth
 
Fit Earth is een lifecoach center voor een vitaal en gelukkig leven. We bieden leefstijl coaching en trainingen. Daarbij hebben we aandacht voor fysieke, mentale en emotionele aspecten van je persoonlijke ontwikkeling. We willen van alles en we moeten zoveel. Ons werk, ons gezin en sociale leven, het vergt alleemaal onze aandacht. We zijn 24/7 bereikbaar en aanspreekbaar. Maar je bent steeds sneller moe en je merkt dat je niet meer helemaal gelukkig bent. Ineens ontdek je dat je zo hard rent voor alles en iedereen, dat je bent vergeten om goed voor jezelf te zorgen. Terwijl het juist als je druk bent, zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Er is goed nieuws! Je kan voorkomen dat je uitgeput raakt. Door een aantal ingrepen kan je gauw weer meer energie krijgen, meer uithoudingsvermogen opbouwen en mentaal krachtiger in het leven staan. Het vraagt wel om een bewuste keuze om in jezelf te investeren en te durven veranderen. Fit Earth helpt je daarbij.
 
Laat je inspireren
Of doe ook mee en maak elke dag een ommetje!

Elke dag een ommetje van minimaal 20 minuten geeft echt een enorme boost aan je gezondheid. Het is een cadeau voor je fysieke en mentale welzijn en ook nog eens goed voor je hersenkwaliteit.
Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.
Zeker nu we veel meer thuis zijn en sportscholen en yogastudio’s weer dicht zijn.
Fit Earth doet mee met een landelijke actie om iedereen te stimuleren ommetjes te maken.
De hersenstichting heeft een Ommetje-app gemaakt, waarmee je samen met veel andere landgenoten ommetjes maakt, voor jezelf, maar wel met elkaar. Je krijg na elk ommetje ook interessante hersenfeitjes van hoogleraar Erik Scherder.
 
We hebben een eigen groep aangemaakt.
De Ommetje-app helpt je om gemotiveerd te blijven om elke dag te wandelen.
Start dus vandaag en doe mee.
 
Fay ten Berge, oprichter van Fit Earth doet zelf ook mee met het dagelijkse Ommetje. Wil je zien wat ze doet in de immuunboost Challenge van 21 dagen?.
 
Volg haar Vlog op ons >>YOU TUBE KANAAL<<
Ze schrijft ook een Blog over deze immuunboost op haar >>FACEBOOK PAGINA<<

Meld je aan en doe mee!

Challenge Info
     

Contact

Fit Earth
06 - 237 834 78 (whatsapp)
e-mail: info@fitearth.nl